OM OSS

Johnnys Beauty Clinic 

Efter att ha arbetat i många år i skönhetsbranschen inom hårvård, hårstyling och skönhet och efter många diskussioner med både nya och gamla trogna kunder har det visat sig att intresset och efterfrågan är stort för hälsa, skönhet och skönhetsbehandlingar.  

Önskan och intresset från mina kunder att kunna utföra olika behandlingar inom skönhet och hälsa under ett besök och under ett och samma tak var enormt stort, det skulle både underlätta och spara tid för dem. Detta samt att mitt ständiga intresse för att utvecklas inom mitt yrke var grundstenarna för idén bakom Johnnys beauty clinic.

Johnnys beauty clinic blev nu start skottet för den nya verksamheten där vi ska gro och utvecklas i den nyrenoverade och fräscha lokalen på Bredgatan 15 i centrala Norrköping. Vår nya satsning innebär ett nytt och djupare kliv i hälsa och skönhetsbranschen, målet är att kunna erbjuda våra kunder, kvalitativa, säkra, och professionella behandlingar inom skönhet och laser. Behandlingarna är för både kvinnor och män och utförs av välutbildad personal. 

Vision i fokus är att bli av de bästa och ledande i branschen. Vi ska kunna erbjuda våra kunder bredare utbud av behandlingar under kommande året, med den nyaste teknologin och nyaste metoderna. Viktigast för oss är (förutom att du som kunden är 100% nöjd med resultatet) att du känner dig trygg och sedd från första konsultation till återbesök. Vi bryr oss.  

Vid konsultation har vi i samråd med dig kommit fram till en samlad bedömning vilken behandling som passar bäst. Vi arbetar för att alla våra kunder ska uppnå de resultat som de önskar. 

laser Hårborttagning

Skönhet inifrån och ut.
Inför alla våra behandlingar erbjuder vi gratis konsultation.
all information behandlas strikt konfidentiellt!